Meeloopsessie golden hour
3 op 1

Newborn workshop
2 op 1

Coachingsdag
1 op 1

Theorie online
Golden hour shoot
1 op 1 coachingscall na afloop

249,-

MEER INFORMATIE

Theorie
Lunch
Newbornshoot
Van 10.00 tot 16.00

349,-

MEER INFORMATIE

Theorie afgestemd op jouw leerbehoefte
Lunch
Meeloopsessie naar keuze

499,-

MEER INFORMATIE

Mentorsessie
1 op 1

Al jouw vragen worden beantwoord
Opstellen van een plan
1,5u online of in Voorhout

199,-

MEER INFORMATIE

ex. btw

ex. btw

ex. btw

Coachingstraject
3 op 1

3 maanden begeleiding
3x coachingscall 1 op 1
2x groepscall + groepsappp
Meeloopsessie

ex. btw
per maand

275,-

MEER INFORMATIE

MEER INFORMATIE

ex. btw

ex. btw

Na een coachingsessie of workshop...

IK WIL BOEKEN

Sta jij meer in je eigen kracht

Heb jij een dosis nieuwe inspiratie

Durf jij je tarieven omhoog te doen

Heb jij zin om aan je bedrijf te gaan werken

Coachingstraject

BOEK NU

Dit traject is perfect voor jou als je al een mooi begin hebt gemaakt aan je eigen bedrijf.

Dit traject is perfect voor jou als je al een mooi begin hebt gemaakt aan je eigen bedrijf. Je hebt een camera en bent bekend met het manueel instellen hiervan en daarnaast heb je al een aantal shoots gedaan, maar je bent nu klaar voor de volgende stap. Samen met een kleine groep vrouwen doen we deze deep dive in jou en je bedrijf. Wat wil je maken? Waar wordt je echt blij van? Waar liggen jouw kansen? Door dit 1 op 1 en in groepsverband te bespreken leer je enorm veel over jezelf en van elkaar. Tijdens de kickstartsessie lopen we een uitgebreide vragenlijst door die je van tevoren hebt ingevuld zodat we een goed beeld hebben waar we naartoe willen. Tussendoor hebben we appcontact en kun je al je vragen stellen aan mij en aan elkaar. Daarna volgt de eerste groepssessie waarbij we elkaars doelen bespreken en de successen vieren. Tijdens dit traject organiseer ik een meeloopsessie, vanuit ieders leerwensen ga ik opzoek naar de perfecte modellen en setting waarin we met elkaar kunnen shooten. Tijdens deze sessie speel ik een coachende rol en ondersteun ik bij het aansturen van de modellen. Ben jij die startende fotografe die 3 maanden lang in groepsverband aan haar bedrijf wil gaan werken? Ik kijk er enorm naar uit om je te ontmoeten!

275,-

Kickstartsessie
3x coachingscall 1 op 1
2x groepscall + groepsappp
Meeloopsessie
Start in Januari

Meeloopsessie golden hour

BOEK NU

Deze sessie is geschikt voor de fotografe die prachtig portfolio materiaal wil hebben en soms nog zoekende is naar de juiste instellingen en de aansturing van de modellen.

Tijdens de zomermaanden organiseer ik regelmatig golden hour meeloopsessies. Deze sessie is geschikt voor de fotografe die prachtig portfolio materiaal wil hebben en soms nog zoekende is naar de juiste instellingen en de aansturing van de modellen. Tijdens de call vooraf bespreken we het verloop van de shoot en wat jullie van mij kunnen verwachten. Hierin bespreek ik alvast een gedeelte van de theorie die weer aan bod komt tijdens het shooten. Wanneer er 3 deelnemers zich hebben aangemeld gaan we samen op zoek naar een geschikte datum en regel ik de modellen. Mocht het nou slecht weer zijn op die dag, verplaatsen we de sessie! Je gaat naar huis met een volle SD kaart en een hoop informatie en motivatie. Daarom hebben we ook nog een call achteraf waarin we samen jouw beelden bespreken en jij al je vragen aan mij kunt stellen. De fotografes die hebben deelgenomen aan deze meeloopsessies zijn erg enthousiast en geven aan dat ze er enorm veel van geleerd hebben. Anders dan een styled shoot begeleid ik jullie en de modellen tijdens de shoot en gaan we echt in op een stukje lichtgebruik, instellingen, perspectief en compositie. Hopelijk zie ik jou volgende zomer!

299,-

Theorie online
Golden hour shoot
1 op 1 coachingscall na afloop

Newborn workshop

BOEK NU

Deze workshop past bij jou als je het lastig vind om met het licht binnen om te gaan, moeite hebt met je instellingen en niet goed weet hoe je zo’n newborn perfect op beeld kunt vangen. 

Deze workshop past bij jou als je het lastig vind hoe je met het licht moet omgaan binnen, moeite hebt met je instellingen en niet goed weet hoe je zo’n newborn perfect op beeld kunt vangen. Binnen fotografie brengt hele andere moeilijkheden met zich mee dan fotograferen tijdens golden hour. De newbornworkshop vindt plaats bij mij thuis in 2 op 1 verband. We starten met een presentatie van mij, afgestemd op jullie niveau en leerbehoeften, daarna lunchen we gezellig en gaan we op pad naar de newborn shoot. Ik regel een model in de buurt van Voorhout waar wij de volledige newborn shoot zullen verzorgen. Ik regel de styling en de aansturing en tijdens de shoot kijk ik met jullie mee en geef ik tips en tricks. Daarna ga je naar huis met een overvol hoofd en prachtige beelden van een newborn en ben je helemaal klaar om dit zelfstandig verder te gaan aanbieden voor je klanten. In de week na de workshop mag je mij nog al je vragen sturen en kan ik feedback geven op jouw beelden. Dit kan het hele jaar door georganiseerd worden, dus heb je interesse? Vul het contactformulier in en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

349,-

Theorie
Lunch
Newbornshoot
Van 10.00 tot 16.00

Coachingsdag

BOEK NU

De hele dag 1 op 1 aan de slag en een echte deepdive maken in jouw bedrijf?

De hele dag 1 op 1 aan de slag en een echte deepdive maken in jouw bedrijf? Dit is een investering waar je geen spijt van gaat krijgen. We starten met een gedeelte bij mij thuis waarin we al jouw leervragen bespreken en ik je volledig meeneem in mijn workflow. Dit is zowel voor de startende fotograaf als voor de iets meer gevorderde fotograaf aangezien het volledig afgestemd wordt op jouw wensen. Daarna lunchen we samen en doen we aansluitend een newbornshoot, of sluit je aan bij een golden hour meeloopsessie. In de wintermaanden is het ook mogelijk om de golden hour sessie aansluitend te doen als het weer dit toelaat. Na de dag mag je ook nog al je vragen aan mij stellen en geef ik feedback op de beelden die je hebt gemaakt.

499,-

Theorie afgestemd op jouw leerbehoefte
Lunch
Meeloopsessie naar keuze

Mentorsessie

BOEK NU

Aan de hand van een vragenlijst en jouw eigen vragen voeren we een coachingsgesprek waarin van alles naar voren kan komen.

Heb jij behoefte aan een boost voor je bedrijf? Dat ik even meekijk met hoe het nu gaat, waar de kansen liggen en wat er misschien nog beter kan? Hoe je meer klanten kunt aantrekken? Hoe je meer omzet kunt gaan draaien? Dan is een mentorsessie perfect voor jou! Aan de hand van een vragenlijst en jouw eigen vragen voeren we een coachingsgesprek waarin van alles naar voren kan komen. Na de mentorsessie kun jij weer door met een aantal ideeën die je direct kunt gaan doorvoeren binnen jouw bedrijf. 

199,-

Uitgebreide vragenlijst
Call van 1,5 u
Al jouw vragen beantwoord

'IK BEN MET ZOVEEL MOOIE BEELDEN WEER NAAR HUIS GEGAAN'

De golden hour meeloopsessie van Lisa was echt enorm waardevol. Lisa legde alles op een duidelijke manier uit en gaf tussendoor hele goede tips. We waren met 3 fotografen waardoor er genoeg ruimte was om foto's te maken en vragen te stellen. De call vooraf met alle informatie en achteraf om je beelden te bespreken maken de meeloopsessie echt compleet. Ik heb er super veel van geleerd en ben met zoveel mooie beelden weer naar huis gegaan!

Tessa over haar meeloopsessie

TESSA

'HEEL FIJN EN WAARDEVOL OM MIJN BEDRIJF TE KUNNEN LATEN GROEIEN'

 Ik heb bij Lisa het coachingstraject gevolgd en man, wat een ervaring. Het theorie-gedeelte bij haar thuis was super fijn. Veel informatie en alle ruimte om vragen te stellen. De meeloopsessie tijdens Golden Hour was ook fantastisch. Lisa regelde de locatie, de modellen en coördineerde ter plaatse alles perfect. Je hebt de mogelijkheid om direct haar tips toe te passen, zodat je gelijk ziet wat dat met je beelden doet. Na deze avond houdt ze ook nog contact, zodat ze zelfs klaar staat voor je tijdens het nabewerken. Ik heb het gevoel dat ik met iedere vraag bij haar terecht kan, ook nu de coaching erop zit. Heel fijn en waardevol om mijn bedrijf te kunnen laten groeien.


Michele over haar 1 op 1

MICHELLE

'EEN ONTZETTEND GOEDE COACH VOOR BEGINNENDE FOTOGRAFEN'

Een ontzettend goede coach voor beginnende fotografen. De 1 op 1 dag was erg leerzaam ; alle aspecten van het vak worden tot in de details besproken en geoefend. Ook na deze dag nog enorm goede begeleiding. Nog niet eerder zo meegemaakt. Kortom : een vakvrouw op alle vlakken van fotografie & coaching.

Nicole over haar 1 op 1 newborn

NICOLE

Let's work together.

Klaar om grote sprongen te maken tijdens jouw fotografiereis?

BOEK NU