Aanbod

Ik leg jullie vast zoals jullie zijn, op jullie allermooist

FAMILY

PREGNANCY

NEWBORN

WEDDING

PORTRET

BIRTH

Family

BOEK NU

Laat jouw gezin vastleggen in een ontspannen setting.

Een gezinsshoot boeken is altijd een goed idee! We spreken af op een mooie plek in de natuur, waar de kinderen zich zeker zullen vermaken en tussendoor maak ik plaatjes van jullie. Ik stuur aan waar nodig en laat jullie jezelf zijn. Er wordt gespeeld, gedanst, gestoeid, gekieteld, gekust, geknuffeld en gelachen. We maken er samen een feestje van.

1 uur fotografie
1-5 personen
Styling advies
Gebruik client closet
Vervoerskosten tot 20 km
Online keuzegalerij
10 foto's in hoge resolutie

325,-

Pregnancy

BOEK NU

Laat deze bijzondere periode vastleggen, alleen of met partner.

Het blijft een wonder dat het vrouwenlichaam in 9 maanden een volledig mens kan creëren. Geen zwangerschap is het zelfde, maar ze zijn allemaal bijzonder. Tussen de 32 en 38 weken is de perfecte periode om dit vast te laten leggen. Ik heb een aantal prachtige jurken te leen waardoor jouw buik perfect tot haar recht komt. Er is tijdens de shoot ook de gelegenheid voor een kledingwissel. 

1 uur fotografie
1-5 personen
Styling advies
Gebruik client closet
Vervoerskosten tot 20 km
Online keuzegalerij
10 foto's in hoge resolutie

325,-

Newborn

BOEK NU

De eerste paar weken vliegen zo voorbij..

Die inimini teentjes, de donshaartjes, urenlang knuffelen, voeding geven. Die eerste paar weken zijn zo intiem en daarom zo prachtig om vast te leggen. Jullie kleintje slaapt de eerste weken heel veel waardoor deze periode perfect is om ze rustig en sereen op de foto te zetten. Lekker thuis, in jullie veilige bubbel. We nemen uitgebreid de tijd, waardoor je rustig tussendoor kunt voeden of verschonen. Ook het badje of douche kunnen we vastleggen als jullie dit wensen. Ik neem mooie kleedjes mee en je kunt gebruik maken van de jurken uit mijn client closet. De datum die we afspreken is flexibel. Wanneer jullie kleintje er is hebben we contact over wanneer de shoot plaatsvind. Het liefst in de 2e week na de geboorte, dan slapen ze nog veel, hebben ze weinig last van krampjes en is het huidje vaak rustig.

1 uur fotografie
1-5 personen
Styling advies
Gebruik client closet
Vervoerskosten tot 20 km
Online keuzegalerij
10 foto's in hoge resolutie

325,-

Wedding

BOEK NU

Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd! Nu nog op zoek naar de perfecte fotograaf om jullie mooiste dag vast te leggen.

Jullie bruiloft, een dag die je nooit meer zal vergeten. Een fotograaf kiezen kan erg lastig zijn, er moet een persoonlijke klik zijn en de stijl moet aansluiten bij hoe jullie het in gedachten hebben. Inmiddels heb ik al een aantal bruiloften mogen bijwonen en vastleggen en ze zijn allen uniek en bijzonder op hun eigen manier. Mijn doel is om de dag vast te leggen zoals hij echt was, jullie verhaal te vertellen en te laten zien hoe mooi jullie liefde is. Zodat je voor altijd even terug kan gaan naar die dag waar je zo lang naar uit hebt gekeken en zo van hebt genoten. Heb je interesse in meer informatie over bruidsfotografie? Vraag dan mijn folder aan! Ik plan graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om elkaar te leren kennen en jullie wensen te bespreken. 

6 uur fotografie
Minimaal 250 foto's
Album 20x20 10 spreads
5 afdrukken
Kennismakingsgesprek

1389,-

Portret

BOEK NU

Een tijdloos portret van jouw kleintje.

Bij een portretshoot schieten we in ongeveer 20 minuten een serie mooie beelden van jouw kleintje(s). Het is prachtig om deze fase in de vorm van een portret te laten vastleggen, ze veranderen namelijk zo snel. De portetfoto is echt een kunstwerkje voor aan de muur en een prachtig cadeau voor opa's en oma's! De portretshoot doen we bij mij thuis in Voorhout. Je kiest zelf jouw favorieten uit de galerij die ik daarna volledig zal nabewerken.

20 minuten fotografie
1 kind, 2 beelden in HR
Online keuzegalerij
Extra kind: 75 euro
Achtergrondwissel: 50 euro
Extra beelden basisbewerking: 12 euro ps
Extra beelden volledig bewerkt : 25 euro ps


245,-

Birth

BOEK NU

Jullie verwachten een kleintje, wauw! De geboorte is een van de meest bijzondere momenten die je zult meemaken in je leven. 

Hoe de bevalling ook loopt, het is heel waardevol om hier beelden van te hebben. Deze beelden zul je voor de rest van je leven koesteren. Ieder jaar even bekijken om weer terug te kunnen gaan naar dat moment. De geboorte van jullie kindje. Alle emoties komen voorbij en allemaal vertellen ze jullie verhaal. Of het nou een thuisbevalling is, een ziekenhuisbevalling of zelfs een keizersnede is, ik leg het allemaal graag voor jullie vast. Ik plan altijd een vrijblijvende kennismaking in zodat jullie een weloverwogen beslissing kunnen nemen of jullie mij erbij willen hebben. Ook kunnen jullie al je vragen stellen en je wensen kunt bespreken. Ik ben van week 38 tot 42 dag en nacht voor jullie beschikbaar. Wanneer jullie bellen kom ik zo snel mogelijk naar jullie toe en blijf ik na de geboorte nog ongeveer 1,5 uur om de eerste momentjes vast te leggen. 

Kennismakingsgesprek
Vanaf de actieve fase tot 1,5u na de geboorte fotografie
Tussen de 100-300 foto's
Video met korte fragmenten
Album 20x20 10 spreads
Mogelijkheid tot backup fotograaf
On call van week 38-42
Excl reis en parkeerkosten

1499,-

Cadeaubon

KOOP NU

A gift of memories.

Het mooiste cadeau wat je kunt geven voor een babyshower, als kraamcadeau, aan opa's en oma's, voor moederdag of voor een verjaardag. Fantastisch om te geven en om te krijgen, een cadeau waar levenslang plezier aan zal worden beleefd. Je kunt zelf een bedrag kiezen of een complete shoot cadeau geven. Ik pak de cadeaubon mooi in zodat je een klein kunstwerkje hebt om te geven.

'DE BEELDEN ZIJN WERKELIJK PERFECT'

Lisa heeft onze verloving vastgelegd en de beelden zijn werkelijk perfect.
Ze dacht goed mee over hoe de foto’s gemaakt moesten worden en alle emoties zijn goed te zien op de beelden.
Zeker een aanrader.

Kind Words

LEONARD

'LISA IS SUPER ONTSPANNEN EN STELT JE ECHT OP JE GEMAK'

Lisa is super ontspannen en stelt je echt op je gemak tijdens de shoot. Eigenlijk heb je al snel niet meer in de gaten dat je aan het shooten bent. Wij hebben prachtige foto's van ons mooie gezinnetje dankzij Lisa !!

Kind Words

STEPHANIE

'HET RESULTAAT WIST ME TE ONTROEREN'

Wat een fijne, veilige, mooie en gezellige ervaring was dit. Lisa heeft de laatste loodjes met mijn kleine liefde in m’n buik op een betoverende manier vastgelegd. Het resultaat wist me te ontroeren!

Kind Words

DENE

01

Mijn werkwijze

BOEKING

02

VOORBEREIDING

03

SHOOTING DAY

04

EDITING & OPLEVERING

Vul het contactformulier in, of stuur me een berichtje via de mail of instagram. We spreken jullie ideeën door en kijken samen naar een geschikte datum. Wanneer we deze hebben gevonden reserveer ik een plekje in mijn agenda en is de boeking definitief.

Een aantal weken voor de shoot stuur ik jullie een informatiebrochure toe waarin alles staat wat jullie moeten weten over de shoot. Een aantal dagen ervoor hebben we nog even contact over het weer en kunnen we alles nog even kort doorspreken.

We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie, en lopen samen naar het eerste shootplekje toe. Hier installeren we ons en geef ik jullie tips en aanwijzingen voor de mooiste poses en korte opdrachtjes. 

Bij thuiskomst laad ik de foto's direct in en maak ik een back-up zodat ik zeker weet dat ze veilig staan. De week erna stuur ik jullie alvast een preview en binnen 3 weken staat het online album voor jullie klaar. Wanneer jullie een keuze hebben gemaakt volgt de betaling. Als deze is ontvangen, krijgen jullie binnen een week de foto's in hoge resolutie via de mail.

Wanneer kan ik het beste boeken?

Het liefst zo lang mogelijk van tevoren, om zeker te zijn van je plekje, maar je kunt het ook last minute altijd nog proberen.

Kan ik losse foto's bijbestellen?

Jazeker, dit kan voor 12 euro per beeld.
Kan ik met meer dan 5 personen boeken?

Ja dit is mogelijk. De meerprijs hiervoor is 15 euro per persoon. Eventuele huisdieren mogen gratis mee..
Kan ik later nog foto's bijstellen?

Ik bewaar de foto's minimaal een jaar op mijn harde schijf. Mochten jullie je later bedenken kan ik het album weer voor jullie online zetten en kunnen jullie nog foto's nabestellen.
Hoelang blijft het online album beschikbaar?

Wanneer jullie een keuze hebben gemaakt haal ik het online album offline, ik heb namelijk maar beperkte ruimte in de online omgeving! Als jullie later nog extra foto's willen kan ik deze altijd weer online zetten.
Wat te doen bij slecht weer?

Ik hou het weer nauwlettend in de gaten. Bewolking is niet erg maar bij neerslag of andere extreme weersomstandigheden verplaatsen we de shoot.

Hoeveel reiskosten betaal ik?

Je betaalt 0,49 cent per km. 20 km reiskosten zit bij de prijs inbegrepen.
FAQ

Let's make magic.

Klaar om jouw mooiste moment vast te leggen?

BOEK NU